POLÍTICA DE PRIVACITAT

TITULAR DE LA WEB

  • La seva denominació social és: Dimoteca Digital S.L. (d’ara endavant Dimoteca.com).
  • El CIF: B67449926
  • El seu domicili social és: C/ Marquès de Monistrol 10, 08970 Sant Joan Despí – Barcelona
  • Correu electrònic: info@dimoteca.com

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Dades de contacte del responsable: Dimoteca Digital S.L. i correu electrònic de contacte info@dimoteca.com

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercitar els teus drets: Pots adreçar una comunicació per escrit al domicili social de Dimoteca.com oa l’adreça de correu electrònic indicada a l’encapçalament d’aquesta pàgina, incloent en tots dos casos fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podreu preguntar a Dimoteca.com està tractant les vostres dades.
  • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes).
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, cas en què únicament seran conservats per Dimoteca.com per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret a oposar-te al tractament: Dimoteca.com deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
  • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra signatura, Dimoteca.com et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
  • Dret a esborrar les dades: i excepte imperatiu legal s’esborraran després de la confirmació.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

Possibilitat de retirar el consentiment: en cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant de l’Autoritat de Control: si consideres que hi ha un problema amb la manera com Dimoteca.com està manejant les teves dades, pots dirigir les teves reclamacions al Responsable de Seguretat de Dimoteca.com (indicat a dalt) oa l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les vostres dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades al Lloc Web. Només cal que envieu un correu electrònic a info@dimoteca.com i sol·liciteu-lo. O ho pots fer aquí mateix:

Conservació de les dades

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

Dades dels clients del lloc web: El període de conservació de les dades personals variarà en funció del servei que el client contracti el nostre lloc web. En qualsevol cas, serà el mínim necessari, podent mantenir-se fins a:

  • 4 anys: Llei sobre Infraccions i Sancions a l’Ordre Social (obligacions en matèria d’afiliació, altes, baixes, cotització, pagament de salaris…); Arts. 66 i seg. Llei General Tributària (llibres de comptabilitat…);
  • 5 anys: Art. 1964 Codi Civil (accions personals sense termini especial)
  • 6 anys: Art. 30 Codi de Comerç (llibres de comptabilitat, factures…)
  • 10 anys: Art. 25 Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.

Dades dels subscriptors al feed per e-mail: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades d’usuaris pujades per Bisnis a pàgines i perfils a xarxes socials: Des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que el retira.

Secret i seguretat de les dades

Dimoteca.com es compromet en la utilització de les dades, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat d’aquestes, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb allò establert al Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desplegament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formularis són veraces, quedant obligat a comunicar-ne qualsevol modificació.

Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon a la teva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més, has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Dimoteca.com com a titular de Dimoteca.com, oa tercers amb motiu de la utilització de dit.

Bretxes de seguretat

Dimoteca.com adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi.

Tot i això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant Dimoteca.com no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o als seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.

Tot i això, per mirar de garantir la seguretat i la privadesa de les teves dades personals, AjudaWP disposa d’un sistema de vigilància de seguretat actiu que informa de cada activitat dels usuaris i possibles bretxes en la seguretat de les dades dels usuaris. En cas de detectar-se alguna bretxa, Bisnis es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

QUINA INFORMACIÓ RECAPTEM DELS USUARIS I PER A QUÈ ELS UTILITZEM

Tots els productes i serveis oferts al lloc web Dimoteca.com remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per fer registres d’usuari, subscripció a newsletter i/o en algun cas comandes de compra.

Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les dades personals amb els fins indicats. Teniu dret a revocar el vostre consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting: Dimoteca.com compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats als servidors que Dimoteca.com ha contractat a SiteGround España.

Dades recollides a través del web: Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporades als corresponents fitxers de què Dimoteca.com és titular.

  • Ens arribarà el teu IP, que serà usat per comprovar l’origen del missatge per tal d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen al lloc web des de la mateixa IP), així com a dades relatives al seu ISP.
  • Així mateix, podràs facilitar-nos les teves dades a través de correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats a la secció de contacte.

Formulari de comentaris o contacte:

A la web hi ha la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Hi ha una galeta que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari perquè no hagi de tornar a introduir-les a cada nova visita ia més es recullen internament l’adreça de correu electrònic, nom, web i l’adreça IP.

Les dades estan emmagatzemades als servidors de SiteGround Spain S.L.

Registre d’usuaris: No s’admeten tret de petició expressa.

Formulari de compra: en el cas d’haver-hi productes i serveis oferts a la nostra botiga online, l’usuari disposarà d’un formulari de compra subjecte a les condicions de contractació especificades a la nostra  política comercial y condicions de contractació on se li requeriran dades de contacte i de pagament.

Les dades estan emmagatzemades als servidors de SiteGround Spain S.L.

Recopilaríem informació sobre tu durant el procés de pagament a la nostra botiga. Aquesta informació podria incloure, i no només això, el teu nom, adreça, correu electrònic, telèfon, detalls de pagament i d’altres necessaris per poder processar les comandes. La gestió d’aquestes dades ens permetrà:

  • Enviar informació important del teu compte/comanda/servei.
  • Respondre les teves peticions, queixes i sol·licituds de reemborsament.
  • Processar pagaments i evitar transaccions fraudulentes.
  • Configurar i administrar el teu compte, donar-te servei tècnic i de client i verificar la teva identitat.

Addicionalment, potser també recopilem la següent informació:

  • Ubicació i dades de trànsit (inclosa l’adreça IP i el navegador) si feu una comanda, o si necessiteu estimar impostos i costos d’enviament basats en la vostra ubicació.
  • Pàgines de producte visitades i contingut visualitzat mentre la vostra sessió està activa.
  • Els teus comentaris i ressenyes de productes si tries deixar-les.
  • Adreça d’enviament si demanes costos d’enviament abans de fer la compra mentre la teva sessió està activa.
  • Cookies essencials per fer el seguiment dels continguts de la cistella mentre la teva sessió està activa.
  • Correu i contrasenya del teu compte per permetre’t accedir al teu compte, si en tens un.
  • Si crees un compte guardem el teu nom, adreça i telèfon, per fer-los servir en les teves futures comandes.

Formularis de subscripció a Newsletter:  Dimoteca.com utilitza el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) de Mailchimp, empresa ubicada a Estats Units, que emmagatzema les teves dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. Pots anul·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que rebis.

Correu electrònic:  el nostre prestador de serveis de correu electrònic és Siteground, i treballem també amb Google Inc, a través de GMAIL

Missatgeria instantània: Dimoteca.com pot prestar servei a través de missatgeria instantània com, per exemple, WhatsApp, Facebook Messenger o Line sempre que l’usuari ho requereixi

Prestadors de serveis de pagament: Actualment Dimoteca.com no utilitza cap servei de pagament en línia.

Contingut incrustat des d’altres webs

Els articles de Dimoteca.com poden incloure contingut incrustat (p.ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web. Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquest web.

Altres serveis: Certs serveis prestats a través del lloc web Dimoteca.com poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Se’n fa indispensable la lectura i l’acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracti.

Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens sol·licitis.

Xarxes socials

  • Presència a xarxes: Dimoteca.com compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.
  • Finalitat i legitimació: El tractament que Dimoteca.com durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, Dimoteca.com podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes, així com prestar servei personalitzat datenció al client.
  • Extracció de dades: En cap cas Dimoteca.com extrarà dades de les xarxes socials, llevat que sobtingués puntual i expressament el consentiment de lusuari per a això.
  • Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Dimoteca.com t’ajudarà i aconsellarà amb aquesta finalitat en la mesura possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE

  • Emmagatzematge i xifrat. Dimoteca.com utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive.
  • Correu electrònic. El servei de correu electrònic de Dimoteca.com es presta usant els serveis de Google Inc. a través de Google Apps.
  • Xarxes Socials. Dimoteca.com fa ús de les xarxes socials nord-americanes YouTube, Facebook i Twitter, Google+, Instagram i Linkedin a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent als seus servidors on Dimoteca .com tracta les dades que, a través seu, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la firma Dimoteca.com o comparteixen amb aquesta.
  • Prestadors de pagament. Actualment Dimoteca.com no té activats mecanismes de pagament en línia

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i/o ús de Dimoteca.com atribueix a qui el realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, aquest avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de Dimoteca.com.

En la utilització de Dimoteca.com l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Dimoteca.com o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal Dimoteca.com que impedís, de qualsevol manera, la normal utilització de Dimoteca.com.

small_c_popup.png

Tengamos una charla

Te ayudamos a crecer

small_c_popup.png

Parlem sobre el teu projecte

T'Ajudem A Créixer

Diseño web

Desarrollo web

Se optó por utilizar la plataforma WordPress, y se realizó teniendo en cuenta la importancia de la fotografía y la orientación a conversión en petición de presupuestos.

Compártelo

Diseño Web Notaría Portada Opt
Notaria Mobile Opt
Servicios Resized Opt
Mercantil Resized Opt
Contacto Resized Opt
small_c_popup.png

No te'n vagis encara

Rep informació i ofertes de marketing digital